12. maj 2016: NOW OR NEVER

Albumaktuelle Now or Never laver pladerelease fest med en koncert i Horsens. Bandet spiller hårdtslående og ligepå dynamisk metal som vor mor lavede det. Blandt medlemmerne finder vi ex-Pretty Maids medlemmerne Ricky Marx, Kenn Jackson og ex-Nightmare sangeren, Joe Amore.

Now Or Never blev grundlagt i 2012 af guitarist Ricky Marx (ex-Pretty Maids) og trommeslager Ranzo, for hurtigt efter at blive forenet med sanger Jo Amore (Nightmare), og bassist Kenn Jackson (også et gammelt Pretty Maids medlem).

Now Or Never indspillede deres debutalbum i Peek Studio i det sydlige Frankrig. Det blev co-produceret af bandet og Pat Liotard. Pladen med samme navn udkom hos selskabet Mausoleum Records i Europa og Asien i november 2013, samt udkommer 15. febr. 2014 i Nordamerika.

Bandet består af erfarne musikere, både hvad angår turnéliv og i studiet.
Now Or Never spiller storladent melodisk og ”lige på”, med brutale riffs og en vokal der er blevet beskrevet som at “blodet frøs til is”. Musikken kan bedst beskrives som Now Or Never bygger en bro mellem Hard rocken og den moderne Metal musik.

Medlemmer:

Ricky Marx
En innovativ og erfaren guitarist. Ricky Marx spillede med danske Pretty Maids fra 1988 til 1991, og indspillede to albums med dem. Han er ligeledes en erfaren producer og succesfuld sangskriver.

Kenn Jackson
Kenn spillede bas hos Pretty Maids i næsten 20 år fra 1991 til 2010, og indspillede mere en 13 albums med den danske Hard Rock/Heavy Metal konstellation. Jo Amore Oprindelig trommeslager, men Jo Amore byttede stikkerne ud med en mikrofon, og er også frontmand for succesfulde Franske Metal band Nightmare. Med dette band har han indspillet over et dusin plader, samt spillet på de største festivaler og turneret i Europa og Sydamerika.

Ranzo
En utrolig dynamisk trommeslager der har spillet med forskellige sweiziske og tyske bands, bl.a. Sultan, som han har indspillet et par albums med. Senest har han arbejdet sammen med Nightmare. Ranzo har ligeledes skrevet de fleste tekster på Now Or Never’s debut album, og komponeret musikken med Ricky Marx.
Info

Dato: torsdag 12/5 kl. 22.00
Dørene åbner kl. 21.00
 
Entré forsalg: 70 kr.
Entré i døren: 90 kr.

Køb biletter her KLIK HER!