21. maj 2016: A LITTLE DIZZY

A Little Dizzy + support: FooTos

Vi har liiiige en ekstraaften i samarbejde med Kulisselageret… Vi fejrer Dizzy Miss Lizzys snarlige albumrelease med en hed coveraften med tonerne fra Dizzy Miss Lizzy og Foo Fighters. Ingen ringere end lokale A Little Dizzy og Footos.

A Little Dizzy er et band bestående af tre fyre fra det jyske, der alle har en stor kærlighed for Danmarks fedeste rockband Dizzy Mizz Lizzy. Der er stor fokus på detaljerne og musikken leveres autentisk og med respekt for originalerne.

Bandet er mere end klar på at komme ud og spille live, så skulle det have interesse, så send gerne en besked. One guitar, one bass and a drummer…that’s really all it takes.

Thomas Møller – Guitar/Vokal
Larz Møldrup – Bas
Johnny Hüttel – Trommer

Footos:
Tunge guitarriff, solide trommer, spændstig bas og en gennemslagskraftig vokal er ingredienserne på et af de største rock-bands i nyere tid.

Footos er fire friske “fighters” som lever og kæmper i ægte Foo Fighters ånd. Footos er så energiske, at selv Dave Grohl på kaffe ikke vil kunne følge med. Footos garanterer for en rock fest, som når Foo Fighters til deres sokkeholdere.

Dato: lørdag 21/5 kl. 22.00
Dørene åbner kl. 21.00
 
Entré forsalg: 80 kr.
 
Entré i døren: 100 kr.

Køb biletter her KLIK HER!